Exclusieve Woon- en Designbeurs

17 – 18 – 19 mei 2024 | Autotron Rosmalen

17 mei 2024

10.00 – 18.00 uur
Autotron Rosmalen

18 mei 2024

10.00 – 18.00 uur
Autotron Rosmalen

19 mei 2024

10.00 – 17.00 uur
Autotron Rosmalen

Alles voor jouw droomwoning

Met door designers ingerichte stijlkamers, inspiratietuinen, vakspecialisten, masterclasses en een kunstgalerij is dit hét event op het gebied van woon- en lifestyle! Ben je aan het bouwen of verbouwen? The Art of Living event biedt een uitgelezen kans om de wereld van het The Art of Living-magazine live te ervaren en creëert een ontspannen ontmoeting tussen vraag en aanbod. Kortom, alles wat je moet weten om jouw droomwoning te realiseren!

Exclusieve designtuin

In het hart van het event vind je de designtuin. Deze designtuin is een exclusieve en unieke tuin van maar liefst 200 m2, speciaal ontworpen voor het The Art of Living Woon- en Designbeurs. De tuin, die ontworpen wordt door Bureau Hamers, wordt samen met meer dan 20 vakspecialisten gerealiseerd en wordt dé eyecatcher van het The Art of Living Woon- en Designevent. Ontdek hoe belangrijk een groene omgeving is voor je woning en ervaar hoe fijn het is om omringd te worden door bloemen, planten en bomen. Bespreek samen met de designers de mogelijkheden voor jouw tuin: de mooiste materialen, een zwembad, wellness, een outdoorkeuken of een terras… Een tuin is namelijk niet zomaar een tuin, maar een verlengde van jouw droomwoning.

Sfeervolle designwoningen

Kom binnen in een van de 8 designwoningen, exclusief ontworpen voor de The Art of Living Woon- en Designevent. Elke designwoning draagt de signatuur van een interieurarchitect. Zo kun je precies ontdekken welke stijl bij jou past en doe je inspiratie op voor jouw droomwoning. Elke unieke woonomgeving biedt een unieke ervaring, waarbij je kennismaakt met de nieuwste trends en innovaties voor in huis. Ontdek in welke setting jij je prettig voelt en laat je betoveren door de verschillende creatieve visies en signaturen van de interieurdesigners. In de designwoningen vind je alles voor het creëren van jouw droomwoning!

Goed doel

Architecten aan de slag voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte

Twintig Nederlandse gerenommeerde architecten namen de uitdaging aan een poppenhuis te bedenken in relatie tot energiestofwisselingsziektes. Wanneer je gerenommeerde architecten een poppenhuis laat ontwerpen, weet je zeker dat het resultaat verbluffend is. Allen kwamen met hun eigen antwoord: stuk voor stuk designpoppenhuizen in bijzondere vormentalen en high-end afwerkingen. Tijdens het event worden deze dolls’ houses tentoongesteld en geveild onder leiding van presentator Jochem van Gelder en veilingmeester Patrick Becks. De poppenhuizen zijn een unieke toevoeging als kunstobject in huis, maar belangrijker nog: door een exclusief poppenhuis te kopen, ondersteun je het onderzoek naar energiestofwisselingsziekten.

 

Meer weten over wie meedoen of hoe jij kunt bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte?

 

Klik hier voor alle ins & outs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Kun je niet wachten tot het event plaatsvindt? In de tussentijd houden wij je op de hoogte van alle nieuwtjes!